Home » Лична драма » Нети намери истинските си родители: Половинката на Дони откри, че е осиновена след 44 години
Нети намери истинските си родители

Нети намери истинските си родители: Половинката на Дони откри, че е осиновена след 44 години

Актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети е открила, че е осиновена, научи vesti365.

Новината обяви водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска, която анонсира предстоящото издание на предаването, но все пак издаде подробности около историята, достойна за сценарий на поне един голям сериал.

„Разбира го след смъртта на своята осиновителка чрез един случайно намерен документ. Кръвните групи не съвпадат. Житейска пауза и буря от емоции в главата й, в душата й. Малко по-късно близък до семейството им съвсем случайно се запознава с истинската майка на Нети Джилда.

Двете се откриват след близо 45 години раздяла. А кръвен баща на Нети се оказва техен приятел актьор, Петко от Плевен, с когото Дони и Нети от години прекарват лятото на любимата си Варвара.

Житейската история не свършва до тук.

Нети открива, че нейна сестра е нашата колежка от бТВ Александра Кръстева“, разказва историята на Нети водещата.  Осиновителите на изпълнителката на „Луната спи“ са Светла Добрева, доцент по физика, и доктор Георги Добрев, специалист вътрешни болести. В тяхната къща в центъра на София Нети живее 25 години преди да се омъжи за Дони и да се нанесе в неговия апартамент.

Първата среща между Нети и биологичната й майка Джилда Пъванова-Алексиев ще покажат в „Търси се“ точно на Цветница. Освен това ще видим и първия разговор, в който певицата и актриса казва на Петко Кръстев, че е негова дъщеря.

„Ще плачем много, ще се прочистим и някак си ще зависим заедно. Ще видим Нети такава, каквато никога не е била – цялостна, завършена, знаеща и усещаща наистина коя е“, каза още Нели Хаджийска, пише Телеграф.

хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук