Home » Скандално » Замесиха Мария Силвестър в онлайн измама
Замесиха Мария Силвестър

Замесиха Мария Силвестър в онлайн измама

Името на Мария Силвестър беше замесено в грозна онлайн измама, научи vesti365.

Това съобщи самата тя чрез социалната мрежа Инстаграм. 43-годишната брюнетка сподели, че в нета се рекламират продукти за отслабване като в началото на обявата дори е използван неин цитат. Оказа се, обаче, че тя нито е лице на въпросната компания, нито някога е давала интервю за бранда.

Измамниците не само са съчинили думите на Силвестър, но и с известна доза хитрост са дръзнали да използват нейни кадри от стара професионална фотосесия. „Хора, някой си прави реклама на гърба на моя снимка от реклама. Да знаете, че са фейк и са много нахални“, пише водещата.

Тя споделя скрийншотове от рекламата, като впечатление прави началото на публикацията – „Мария Силвестър: Най-добрият начин за изгаряне на мазнини до 50 кг за всички възрасти“. Линкът води към италианска страница.

Любопитното е, че лицето на Мария Силвестър определено е привлекателно за темата, тъй като през последните месеци тя реално стана неузнаваема. Истината за това обаче се дължи на строг хранителен и тренировъчен режим без употребата на добавки.

Последователите на Мария Силвестър не останаха безучастни и част от тях дори припомниха фалшивата реклама, отново с продукти за сваляне на килограми с поп фолк певицата Преслава.

През изминалата година звездата на Пайнер стана жертва на подобна низост, пише Телеграф.

хотарена

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук