Home » Лична драма » Какъв кошмар чака децата на Милен Цветков?
кошмар чака децата на Милен Цветков

Какъв кошмар чака децата на Милен Цветков?

Много коментари подкрепиха моята теза.

На нито един не съм отговорила, защото не исках да чуя „Браво“, а да видя дали ще намеря съмишленици, ако се изправя и застана срещу системата. Това заяви певицата Дара Екимова, научи vesti365.

В неделя (19 април) навръх Възкресение Христово тв водещият Милен Цветков бе блъснат от джип, докато чакаше с колата си на червен светофар. Возилото, което е отнесло журналиста е управлявано от 22-годишния Кристиан Николов, който е шофирал след употребата на 4 вида наркотични вещества.

„Бях много афектирана и много тъжна как е възможно в празен град, на Великден, да се сучи такова нещо. Приятел се обади на майка ми и й каза, че Милен Цветков е починал. Тогава ми заседна буца в гърлото. Чувствах се виновна, сякаш аз съм управлявала колата“, заяви певицата.

„Как може да позволяваме на такива хора да правят своеволия? Ти си млад, имаш сили, енергия. Случват ти се вълнуващи неща, учиш в чужбина, защо взимаш наркотици?“, чуди се младото момиче.

„Възпитанието е на първо място. Майка ми е много строга и сега вече може да ми има доверие, че се оправям сама“, каза тя.

„Питах приятелка, която учи в чужбина и има богати родители, защо не е такава. Тя каза, че изпитва толкова голям респект от родителите си, че никога не си е позволила да си помисли, че е повече от другите“, сподели Екимова.

„Кой си ти, че да се качиш на колата си и да застрашиш чужд живот? Срамувам се от хората, които са безотговорни и от тези, които са убийци. Срамувам се от тази част от поколението, които не оценяват нищо – храната, покрива над главите си“, добави тя.

„Горда съм с хората, които печелят състезания, тези, които творят и създават“, поясни тя.

Според нея, за жалост, масата са хората, които взимат наркотици, ходят с купени книжки и т.н.

„След като баща ми почина, аз намерих утеха в музиката. Тя ме е спасявала, когато съм се чувствала най-зле. Има деца и хора с депресивни състояния, с паник атаки и мисли за самоубийство. Важно е това да не се пренебрегва. Много хора се убиват сами с нежеланието си за живот“, каза тя.

Припомняме ви, че бащата на Дара Екимова – вокалистът на група „Сленг“ Димитър Екимов – Дими, почина през 2008 година при жестока катастрофа с мотор.

„Никога не съм си помисляла за наркотиците, тревата и алкохола, като средство, което да ме спаси. Това съм виждала вкъщи от мама. Всички я очерниха. Какво ли не съм чела и съм ревала. Хората не я харесваха. Пишеха, че е веселата вдовица. Тя не се е спасявала така. Тя ме е учила да се боря и да се стегна. Важно е да продължиш напред“, каза Екимова.

„Винаги ми казва – Ти избираш дали си жертвата, дали ще обвиняваш другите или ще продължиш, ще се развиваш“, каза Дара.

„Тъжно ми е за децата на Милен Цветков. Това да израснеш без родител е нещо, което никога не преживяваш. Не мога да го сравня с нищо. Болката е такава, че това никога не се преживява. Ти го носиш в себе си. Лошото е, че те познават лицето на човека, който е убил баща им“, завърши тя.

марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук