Home » Хороскоп » Прочетете бъдещето: Какво показва дланта ви
Какво показва дланта ви

Прочетете бъдещето: Какво показва дланта ви

За да разберете какво вещае линията на сърцето ви за отношенията ви с другите, житейските ви преживявания и любовта, то ще трябва да сравните линията на сърцето (оцветена в червено) на дясната си ръка, научи vesti365.

А: Ако линията на сърцето ви започва под средния ви пръст – вие сте роден лидер. Амбициозен сте, енергичен, независим и интелигентен. Талантът ви е в това да взимате правилни решения. Не сте прекомерно чувствителни и някои дори ви намират за студени. Ако започва под средния пръст, това говори за егоистичен и материалистичен поглед върху любовта.

Б: Ако линията на сърцето ви започва между средния пръст и показалеца, вие сте съобразителен и любезен. Колебанието не ви е чуждо и често сте твърде тревожни, когато сте обвързани, но това не е проблем, защото хората ви вярват. Имате здрав разум и това личи, когато трябва да вземете решение. Ако линията ви започва под показалеца, това значи, че сте удовлетворени от любовния си живот.

Какво показва дланта ви

В: Ако линията ви започва под показалеца, вие имате същите характеристики като А и имате късмет в любовта.

Г: Ако линията на сърцето ви започва под показалеца и палеца, то вие сте търпелив, грижовен и с добри намерения. Слушате сърцето си и често взимате емоционални решения.

Линия, която започва между показалеца и средния пръст означава, че давате сърцето си твърде лесно. Ако линията ви е къса и права, това значи, че отдавате значение предимно на секса, а не на емоционалното обвързване.

Ако линията върви рязко надолу, вие сте много сантиментални, изпитвате дълбоки съмнения, липса ви решителност. Прекъсванията могат да означават разочарования, емоционални дупки. Линията на сърцето е много дълга при по-завистливите и ревнивите, които обичат да командват партньора си.

марица

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук