Home » България » Парфюмни тестери – не отстъпват по нищо с качество и трайност
Парфюмни тестери - не отстъпват по нищо с качество и трайност

Парфюмни тестери – не отстъпват по нищо с качество и трайност

Вероятно сте чували термина „парфюми тестери“ в ароматния свят – това са именно онези продукти, предназначени за представяне и онагледяване на аромата, качеството и трайността на съдържанието в бутилките, предназначени за масова продажба в магазините.

Парфюми тестери – идентични с автентичния продукт?

Да, със сигурност бихме могли да кажем, че парфюмите тестери притежават идентично съдържание с онези, с които бихте си тръгнали от касата в магазина в случай, че решите да направите покупка.

Тяхната роля е да ви илюстрират в цялост аромата. Предвид спецификата и множеството вкусове, обвързани със света на парфюмите, би било немислимо да очакваме, че някой би си купил който и да е аромат, без преди това да е усетил благоуханието му и да го е поносил за известно време.

Именно и затова парфюмите тестери са изключително удачен и удобен вариант – влизайки в магазина, вие бихте могли да се докоснете до аромата, да впръснете от него, че дори и да го поносите за известно време върху себе си, за да усетите как той ще взаимодейства с кожата ви и какви промени ще претърпи с времето. Добре ни е известно, че всеки парфюм е конструиран от три основни групи нотки – върхови, сърдечни и базови. С времето първоначалното ухание, което сте усетили от връхните нотки, се видоизменя и заменя от това на сърдечните.

Идентичен е процесът с прехода от тях към базовите. Ето защо е повече от логично да пожелаете да поносите даден аромат за известно време, преди да решите дали е точният за вас и да го закупите. Тестерите ви дават тази възможност – впръсквайки от шишенцето, вие бихте могли да продължите с ежедневието си, докато, същевременно с това, наблюдавате как парфюмът се променя с часовете носене. Така добивате най-пълна представа относно неговите трайност и нюанси на аромата. Как иначе бихте могли да прецените дали точно това е вашият аромат?

Парфюмите тестери често биха могли да бъдат закупени точно както и продуктите, идващи в оригинална опаковка. Всъщност именно липсата на такава и по-ниската цена ги отличават от останалите артикули. Закупувайки тестер, вие си гарантирате същото качество.

Друг често срещан мит касае въпроса дали тестерите са били използвани, преди да ги закупите. Не трябва да имате поводи за притеснение – обявеният за продажба тестер запазва целостта си и пристига при вас неизползван. Продуктите, които вече са разположени по щандовете в магазините и служат за ориентир на клиентите, не се предлагат за продажба.

Надяваме се да сме хвърлили необходимата яснота относно същността и качеството на парфюмите тестери.

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук