Последни новини
Home » България » Какви видове работни ботуши има?
Какви видове работни ботуши има?

Какви видове работни ботуши има?

В последно време е доста модерно да се носят гумени ботуши. Тяхното изцяло професионално предназначение малко по малко се пренася и на модните подиуми, където този вид обувки биват умело съчетани с всякакви видове облекла.

Дали ще ги носим и ние в ежедневието си, зависи от вкусовите ни предпочитания, работата ни, също както и нивата на комфорт, които изпитваме, обути в такива обувки. Ако обаче се подвизаваме в строителния бизнес или често прекарваме време в градината, то тогава наличието на работни ботуши е задължително, за да успеем да си осигурим антиплъзгаща основа и висока водозащита.

Какви видове работни ботуши има

Повечето модели работни ботуши са добре подсилени, студозащитни и ударозащитни. Това ги прави отлично решение за професии, свързани с груби ремонти дейности и довършителни работи, при които сигурността е от най-голямо значение. Наред с техните защитни функции, те допринасят и за съвременната визия на всеки, който ги носи, а това прави разнообразието им още по-голямо:

Дамски и мъжки;
Рибарски;
Изцяло гумени;
С кожени елементи;
С акрилна подплата;
Антистатични модели;
Обезопасяващи и др.

А можете да си купите гумени ботуши и просто така – без да бъде изборът Ви свързан с работните ангажименти и прочее. Дори и най-малките обожават да носят обувки от гума през есента, когато локвите са в изобилие, а всички знаем за слабостта на децата към тях… Нека се порадват на дъждовното време от сърце, обути в непромокаеми ботуши с високо качество. Вижте работни ботуши и се погрижете за защитата на краката си.

За кои професии са подходящи

Ако развивате кариера в сферата на строителството, със сигурност ще Ви е нужен чифт работни обувки, с който да изкачвате стълбицата към успеха по-уверени от всякога. Осигурете си такива обувки, ако сте:

Строител на сгради и съоръжения;
Боравите с подемни машини и пътни инсталации;
Земеделец;
ВиК монтажист;
Работник в хранително-вкусовата промишленост;
Лаборант и др.

Всяка една от тези професии е свързана с рискови условия на труд, които повличат след себе си и нуждата от надеждни лични предпазни средства, които да ни гарантират сигурността по време на работа.

Какви размери има

Работните дрехи и обувки са задължителна част от доста професии, които могат да бъдат както силно рискови, така и обвързани с минимален риск. За да сме сигурни, че задълженията ни в службата ще протичат винаги гладко, е редно да си набавим нужните ЛПС, които да ни осигуряват удобства и усещане за комфорт през цялото време. От 36-ти до 48-ми номер – поръчайте обувки за работа в подходящия за Вас размер и се уверете в техните безкомпромисни качества.

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук