Home » България » Защо е по-добре да поръчате пътна помощ при проблеми на пътя?
Защо е по-добре да поръчате пътна помощ при проблеми на пътя?

Защо е по-добре да поръчате пътна помощ при проблеми на пътя?

Пътна помощ фирмите са винаги на разположение и в готовност – 365 дни в годината.

Услугата на фирма за пътна помощ е достъпна за всеки клиент. Тя включва цялостна техническа поддръжка на пътя и други непредвидени проблемни ситуации:

Повреда на автомобила;

Злополука;

Спукана гума;

Липса на гориво;

Изтощена батерия;

Загуба на ключовете на автомобила;

Повреда на автомобила и други.

Обръщаме специално внимание на безопасността и техническото състояние на автопарка на фирмата, като редовно извършваме проверка на състоянието на превозните средства и тяхната поддръжка. Ние гарантираме, че нашите клиенти няма да останат в беда. В случай на повреда на пътя, просто ни информирайте за възникналия проблем и нашите специалисти ще предприемат мерки за тяхното отстраняване възможно най-скоро. Докато автомобилът се ремонтира, ние ще ви предоставим друга кола, така че повредата да има минимално въздействие върху вашия комфорт.

Злополука на пътя

Всички наши превозни средства са застраховани, така че не е нужно да се притеснявате за щети. Ако сте участвали в инцидент, обадете ни се и ние ще ви предоставим цялостна поддръжка. Ако е необходимо, нашият помощен персонал ще извика полиция, линейка и теглещ автомобил, за да превози колата ви, да ви помогне с документите за щети или да ви консултира по други свързани въпроси.

Спукана гума

На колата ви е спаднала гумата, пробив или удар на пътя?

Можете да разчитате на фирми за пътна помощ и репатрак услуги регистрирани с лиценз в ДАИ. Те ще изпратят правилният екип за техническа поддръжка да смени гумата, за да може да продължите пътуването си, без да цапате ръцете си.

Липса на гориво

Забравили сте да проверите нивото на горивото във вашия резервоар и е свършило, преди да пристигнете до най-близката бензиностанция? Няма проблем! Уведомете правилният екип за подобна услуга и те ще ви доставят гориво, където и да сте принудени да спрете.

Паднал тока на акумулатора

За да спадне тока в акумулатора може да има много причини, но във всеки случай на разположение имате добра възможност – използвайте услугата „Помощ на пътя“. Експертите ще ви се притекат на помощ и ще осигурят презареждане на акумулатора, както и ще ви помогнат да стартирате колата.

Загуба на ключове

Всеки водач може да се сблъска с подобен проблем. Ако сте забравили ключовете си в багажника или просто не можете да ги намерите, не се паникьосвайте и потърсете професионална помощ. Ще ви предоставят резервен комплект ключове и достъп до сервиз.

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук