Home » България » Вечната дилема: малка или голяма дамска чанта?
Вечната дилема: малка или голяма дамска чанта?

Вечната дилема: малка или голяма дамска чанта?

Сигурни сме, че повечето от вас поне веднъж са попадали в клопката на тази чуденка. В моменти, когато това се случва, големите чанти ви се струва твърде големи, а малките – прекалено малки.

За да ви бъдем полезни, в следващите редове ще се постараем да изложим всички предимства на малките и на големите чанти, така че накрая отговорът на въпроса естествено да се е появил в главата ви.

Предимствата на малките чанти? Нужно ли ни е повече пространство, или не?

Малката чанта няма да ви тежи, да ви пречи или да ви кара да се чудите къде ще я оставите. Може да я сложите през рамо или под мишница и дори да забравите, че я носите. В същото време тя побира всичко необходимо като лични документи, ключове, телефон и пари. Малките чанти са така направени, че да има място и за вашето любимо червило, за да сте сигурни, че винаги може да подобрите визията си. Но най-голямото предимство на малката чанта безспорно е това, че тя осуетява вашите планове да сте затрупани с вещи в ежедневието си. Повечето неща, които носите със себе си, така или иначе често остават там, където сте ги прибрали – в някой скрит джоб на чантата и понякога дори забравяте за тях. Малките дамски чанти са изключително стилни и са подходящи за вечерно излизане или среща, като те могат да се превърнат в акцент на визията ви.

Колкото повече, толкова повече!

Не може да не започнем с пространството, което големите дамски чанти ни предлагат. С тях имаме възможност да приберем всичко – книги, таблет, документи, кутия с храна, чадър и какво ли още не. Повечето големи дамски чанти разполагат с различни отделения, които ви дават възможност да разпределите всичко, така че да намирате вещите си бързо и лесно, без да внасяте излишен хаос.

Това ги прави изключително удобни за всякакъв тип ежедневни задачи, независимо колко натоварени сте. За разлика от малките чанти, които често са по-претенциозни към аутфита, големите дамски чанти са подходящи за всякакви тоалети. Разнообразието на пазара ви позволява да изберете дизайн и цвят, които идеално да се впишат във вашия гардероб.

След всичко казано до тук, ние можем само да добавим: “А защо не и двете?”. Различните поводи изискват различни аксесоари, затова пазарувайте смело и се подсигурете за всяка модна криза, в която може да попаднете. А и всички знаем, че една чанта в повече никога не може да е излишна.

Твоят коментар

Оцени публикацията
Общо гласували

About clslavchev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesti365 във Фейсбук